Myhouseprojects24

Min blogg om hus och hem

Byggfirma i Stockholm

- Posted in Renovering by

Byggfirma i Stockholm för badrumsrenovering

Vi har bestämt oss för att renovera vårt badrum i huset som vi bor i. Jag är så himla exalterad och varje kväll letar jag efter fina badrumsmöbler som skulle passa in i vårt nya badrum. Jag är sugen på ett en kommod med två vaskar, har länge haft ögonen på det och nu får det bestämt bli det!

Det estetiska med badrummet är väldigt kul att hålla på med, men jag behöver ju även hitta en firma som utför detta. En firma som man kan lita på, som har mycket erfarenhet och som inte kostar skjortan. Vi bor i Stockholm, så vi har ju faktiskt många byggfirmor att välja mellan för renoveringen.

Jag började höra mig runt på jobbet och bland vänner, vilka de hade anlitat för liknande jobb. Det var en byggfirma som jag märkte återkom och hade nöjdast kunder. Det var stora jobb de hade utfört med vilket är svårare att bli helt nöjd med. Denna firma hette Byggfirma Ekenberg & CO.

Jag gick in på deras hemsida som var väldigt tydlig och proffsigt byggd. Efter en trevlig kontakt med dem bokade jag in ett hembesök, för att dels se vad det hade gått på men också för att känna av läget lite med dem. Om de var så proffsiga som alla sagt eller inte. Man vill ju alltid ha en egen uppfattning, speciellt när det gäller så mycket pengar.

Det ska bli spännande att se vad byggfirman säger och om de har några bra ideer för vårt badrum som vi inte tänkt på. Nu längtar jag tills vi sätter igång med renoveringen av vårt badrum. Har sett fram emot detta så länge nu. Sen kommer det självklart att bli kaos hos oss ett bra tag, men det är det såå värt! Nu ska jag planera lite mer på vårt badrum i väntan på att denna byggfirman från Stockholm kommer.